El Pla d’Ocupació Local de Morella incrementa les ofertes de treball enfront de la COVID-19

El Pla d’Ocupació Local també compta amb les ofertes de treball de les empreses privades de Morella i la comarca

S’acaba la temporada estival a Morella i la ciutat inicia una nova fase del Pla d’Ocupació Local 2020 per a cobrir les diferents tasques que provoca la situació actual a causa de la COVID-19. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Morella ha renovat diferents llocs de treball en els serveis municipals. Tres en la brigada municipal i un en l’àrea de cultura. Així, el consistori pretén cobrir l’increment de tasques produïdes per la pandèmia per a seguir els protocols de seguretat.

A més, l’ajuntament també preveu incorporar més personal a través dels programes Emerge i Avalem de la Generalitat Valenciana. El primer ocuparà a vuit persones, una encarregada i set peons, per a realitzar treballs forestals durant set mesos. El segon busca gent diferents perfils per a reforçar els treballs en les distintes àrees municipals. Així, també s’incrementa l’atenció telemàtica per a gestionar les diferents ofertes de treball a través del correu electrònic aedlmorella@gmail.com i telèfon 964 16 00 34 extensió 3.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “la situació actual provoca un increment dels treballs per a garantir la salut i seguretat de les persones, per la qual cosa hem renovat alguns llocs de treball, així com hi haurà noves ofertes, les quals es publicaran en els pròxims dies”. A més, l’edil ha explicat que “Morella és una ciutat segura i ara al mes de setembre reobrin alguns serveis, per la qual cosa és necessària aquesta nova fase del Pla d’Ocupació Local per a cobrir tots els treballs necessaris”. Finalment, Rhamsés ha recordat que “aquest pla també compta amb les diferents ofertes de treball del teixit empresarial de la ciutat i on el sector privat també pot informar sobre les seues ofertes de treball”.

Directe