La Policia Local incorpora set nous agents de carrera

Han estat també dues mesos de pràctiques a l'ajuntament

Aquest matí s’han incorporat a la Policia Local set nous agents de carrera per a reforçar el cos de seguretat. Després de sis mesos a l’acadèmia de l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE) i dos mesos de pràctiques a l’Ajuntament, per fi han superat el curs amb èxit i han pres el càrrec com a funcionaris de carrera.

L’alcalde, Guillem Alsina, amb el regidor de Governació, Fernando Juan, ha sigut l’encarregat de donar la benvinguda als set agents que, avui de forma oficial, s’han incorporat a la Policia Local. Alsina ha adreçat unes paraules d’agraïment a tot el cos de seguretat per la gran tasca que realitza al municipi, d’una banda per a garantir la seguretat de tota la ciutadania, i d’altra banda, com a mediador per a la resolució de conflictes.

Pel que fa als set nous agents els ha felicitat pel gran esforç que han realitzat en els darrers vuit mesos per a formar-se com a policies professionals i els ha desitjat molta sort en aquesta nova etapa.

Directe