Sant Mateu confirma un brot de 5 positius a la localitat

Per part dels serveis sanitaris ja s’estan realitzant les proves PCR als contactes directes

Des de l’Ajuntament de Sant Mateu es confirma, mitjançant un comunicat, la detecció “d’un brot de 5 positius de coronavirus a la nostra localitat. Per part dels serveis sanitaris ja s’estan realitzant les proves PCR als contactes directes, els quals es troben en aïllament preventiu”.

Des del consistori “Volem transmetre tot el suport a estes persones i des d’ací fer una crida novament a la calma, així com a la responsabilitat de totes i tots.

Ajornats els
concerts

Així mateix, i per precaució, queden ajornats els concerts de la banda prevists per a avui i per a demà”, alhora que avancen que “mantindrem a la ciutadania informada en tot moment sobre l’evolució del brot”.

Directe