La Policia Local penalitza i sanciona el consum de begudes en la via pública

S’han reforçat els torns per tal d’evitar la reunions de joves en places i carrers per a fer botellón

La Policia Local de Benicarló ha intensificat el control del consum de begudes en la via pública i ha reforçat els torns dels caps de setmana per tal de controlar les reunions de joves i evitar els anomenats botellons i també les molèsties al veïnat. Així ho ha confirmat el regidor de Policia, Ilde Añó, que ha lamentat que «la situació actual de crisi sanitària ha propiciat l’augment d’aquest tipus de trobades de joves, que suposen un risc important de propagació del virus».

Añó ha explicat que «amb aquest reforç de les patrulles volem evitar al màxim situacions de risc que suposen un increment dels casos de covid19 i al mateix temps prevenim el consum abusiu d’alcohol per part de menors d’edat».

En aquest sentit, el regidor ha recordat, al·ludint expressament als propietaris de locals de venda de begudes alcohòliques, que «a partir de les 22.00 hores tenen prohibida la venda de begudes alcohòliques a tota la població» i ha anunciat que es vigilarà especialment la venda il·legal a menors. Añó també ha fet una crida als supermercats i grans superfícies per a què denuncien si detecten la revenda de begudes alcohòliques a menors per part de persones adultes.

Cal recordar que la pràctica del botellón està castigat amb multes de fins a 600 euros i que els establiments que incomplisquen la normativa de venda de begudes alcohòliques poden enfrontar-se a multes més elevades.

Directe