Portell instal·la plaques solars al poliesportiu

Amb un pressupost de 17.000 euros

El poliesportiu de Portell ja compta amb noves plaques solars per tal de generar una instal·lació d’autoconsum connectada a la xarxa interna de baixa tensió. L’Ajuntament del municipi ja fa temps que treballa en aquest projecte i durant la darrera setmana s’ha procedit a la instal·lació de plaques solars a la coberta de l’edifici polifuncional de Portell.

L’autoconsum consistirà en la producció i consum d’energia elèctrica generada per aquesta instal·lació fotovoltaica, a través de la xarxa interna existent al municipi. El projecte s’ha finançat amb fons del IVACE i es calcula que ascendeix a un pressupost de 17.000€.

El consistori de Portell porta anys gestant aquest projecte d’autosuficiència energètica, seguint la política d’esdevenir una de les localitats pioneres amb el compromís de reducció d’emissions de CO2. El municipi ja a ser el primer de la província de Castelló per comptar amb un punt de recàrrega de vehicles elèctrics i ja va posar en marxa la primera xarxa de calor per a tots els veïns que funciona amb biomassa.

Directe