Morella activa el pla d’inversions de Vallivana

El fons compta amb 61.872,34 euros per a inversions i millores al santuari de Vallivana provinents de l’antic patronat

L’Ajuntament de Morella aprovarà activar el pla d’inversions per al santuari de Vallivana en el ple ordinari del mes de juliol i millorar aquest espai junt amb l’Associació Mare de Déu de Vallivana. Aquest pla compta amb el fons econòmic de l’antic patronat que administrava el santuari, el qual una vegada tancats els comptes, disposa d’un total de 61.872,34 euros. Així, aquest fons està destinat a fer inversions i millores en el santuari de Vallivana amb l’acord entre ajuntament i associació.

Tanmateix, en les pròximes setmanes, una vegada activat el pla, hi ha prevista una reunió entre l’Ajuntament de Morella i l’Associació Mare de Déu de Vallivana per a aprovar les primeres inversions de l’any 2020. Cal explicar que l’associació és l’encarregada de gestionar allò que té a veure amb la Mare de Déu de Vallivana, patrona de la ciutat de Morella, així com dels edificis que formen el santuari.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha volgut “agrair la labor dels i les alets que treballen per a continuar amb la tradició, així com en el manteniment dels edificis de Vallivana”. Rhamsés també ha explicat que “aquest fons es conforma d’aportacions de la gent i que s’inverteix en la millora del santuari, al qual tenim molta estima” i ha comentat que “amb este pla fem un pas important per a posar en marxa les millores gràcies a les donacions i col·laboracions de molta gent durant anys”.

Ple ordinari
de juliol

Aquesta vesprada tindrà lloc el ple ordinari del mes de juliol de l’Ajuntament de Morella. Així, l’ordre del dia d’aquest contempla l’aprovació de la modificació dels crèdits nº 08/2020, el Pla d’Inversions plurianual amb l’Associació Mare de Déu de Vallivana, l’adhesió a l’acord marc del subministrament d’energia elèctrica Central de Compres, la bonificació ICIO per a diverses obres que s’executen en les pedanies i masos del terme de Morella, l’informe de la nova plaça de la Policia Local, l’’informe de l’Escola d’Estiu, la dissolució del Patronat de Turisme, el conveni amb la Generalitat per a l’impuls de projectes empresarials prioritaris i l’informe del programa del taxi rural.

Directe