Portell rebrà 6000 euros del fons contra el covid

José Martí rep a la Diputació a l'alcalde Álvaro Ferrer

El president de la Diputació, José Martí, ha rebut en el seu despatx oficial del Palau de les Aules a l’alcalde de Portell, Álvaro Ferrer, amb qui ha repassat diversos assumptes d’interés per a la localitat. L’edil s’ha interessat pel Pla d’Ocupació, que la Diputació recupera en 2020 amb 850.000 euros perquè els ajuntaments puguen contractar persones desocupades durant almenys 3 mesos fins al 31 d’octubre. El programa estava orientat en principi a l’estiu però per la pandèmia sanitària la data límit de contractació s’ha estés fins a l’últim dia del mes d’octubre.

Martí ha informat que a Portell li corresponen 6.000 euros del Fons Covid aprovat en la taula de diàleg de la Diputació amb el consens de tots els grups representats en el ple de la institució.

Directe