L’ajuntament treballa per un nou pla de l’Àrea de Rehabilitació Urbana

Es fa una crida perquè les persones interessades ho traslladen a l’ajuntament i incloure els projectes

Una obra acollida a l'ARRU, en una imatge d'arxiu

L’ajuntament de Morella configura un nou pla de l’Àrea de Rehabilitació i Renovació Urbana (ARRU) per a la millora d’habitatges dins del nucli urbà de la ciutat i que diferents projectes puguen rebre ajudes. Així, les persones interessades a portar a terme inversions de rehabilitació, ho han de traslladar a l’ajuntament per a incloure els seus projectes en la proposta d’este nou pla d’ajudes.

El regidor de Serveis Urbans, Joan Carles Marcobal, ha destacat que “l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana de Morella és molt important per a impulsar el condicionament i rehabilitació de vivendes dins del nucli urbà”. L’edil ha recordat que “a través de l’ARRU ja s’han realitzat molts projectes a la ciutat durant des del 2018, tant privats de rehabilitació d’habitatges, com públics per a la millora i condicionament de carrers amb un gran èxit d’implicació privada i de gestió per part dels serveis tècnics municipals”.


Joan Carles Marcobal és el regidor de Serveis Urbans

Així, Joan Carles ha explicat que “ara demanem optar noves ajudes, ja que els veïns i veïnes de Morella s’han interessat per aquestes”.

D’altra banda, el consistori també ha traslladat al Ministeri de Foment i la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que agilitzen el pagament de les actuacions de Morella que ja s’han realitzat i justificat.

Altres ajudes
de millora

L’ajuntament presta assessorament sobre ajudes de millora per a habitatges. Així, estan disponibles les ajudes del Pla Renhata per a la reforma de cuines i banys i adaptar la vivenda a persones amb diversitat funcional, les ajudes de conservació i millora de la seguretat d’utilització i accessibilitat i les d’eficiència energètica i sostenibilitat. Totes s’han de presentar de manera telemàtica amb termini obert fins al 30 de juny i ampliable segons l’Estat d’Alarma.

Directe