El PP de Morella exigeix a Rhamsés que “deixe d’encobrir” a Ximo Puig

És la quarta població de la província amb més nombre de contagis i morts pel coronavirus

El PP de Morella exigeix a Rhamsés que “deixe d’encobrir” a Ximo Puig
Jesús Lecha en una imatge d'arxiu

El Partit Popular de Morella ha tendit la mà a l’alcalde de la localitat per a protegir als veïns en lloc de continuar encobrint al president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. “És necessari garantir test a la població per a assegurar el control i aïllament dels contagis”, ha considerat el portaveu del PP, Jesús Lecha. “Per a aconseguir-ho, poden comptar amb el PP”, ha manifestat el regidor.

Morella és la quarta població de la província de Castelló amb més nombre de contagis i morts pel coronavirus. És la primera localitat de l’interior a liderar aquests registres. “Per tant, és urgent que s’adopten mesures que generen certitud entre els veïns i per a això les proves de detecció són fonamentals”.

Des del Partit Popular, “considerem que l’ajuntament hauria d’estar entregat a garantir aquesta protecció i deixar de defensar al Consell” de Ximo Puig. “Les dades facilitades per la Conselleria de Sanitat, encara que no són reals, ens ofereixen una imatge de la situació de Morella”. “Unes xifres oficials que demostren la tragèdia viscuda, especialment en la residència d’ancians, que s’ha patit mentre en altres municipis, també amb geriàtrics, no s’ha registrat ni un sol cas”.

Cal assenyalar que el Grup Municipal del PP a Morella “ha oferit a l’alcalde un pla econòmic i social, dotat amb 600.000 euros, per a garantir la reactivació de la localitat”. “És una iniciativa dirigida a rescatar tant a famílies com a comerciants, autònoms i pimes”. “És necessari unir esforços per a salvar aquesta situació i el més urgent és garantir la salut als nostres veïns. Per això, l’alcalde pot comptar amb nosaltres per a protegir als morellans, a defensar els seus interessos, perquè ells són l’única cosa important, no la supervivència política de Ximo Puig”, ha considerat el regidor del PP.

Directe