Reunió sobre l’Acord per a la Reconstrucció de la Comunitat Valenciana

El president de la Generalitat explica els acords

El president de la Generalitat, Ximo Puig, presideix la reunió sobre l’Acord per a la Reconstrucció de la Comunitat Valenciana amb els presidents de les diputacions de València, Alacant i Castelló; el president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP); els alcaldes de València, Alacant i Elx, i l’alcaldessa de Castelló; el president del Fòrum de Municipis de l’Interior i alcalde de Montanejos; i el president de la Comissió de Mancomunitats de la FVMP i president de la Mancomunitat de la Ribera Alta. També assisteixen a la trobada el director d’Investigació de l’IVIE, Francisco Pérez, i el director adjunt d’investigació de l’IVIE, Joaquín Maudos.

Directe