La Policia Local programa la posada en marxa aquest estiu d’una Unitat específica de platja

Els comandaments policials coordinen les noves indicacions per al possible pas a la fase 2

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha mantingut avui una reunió de coordinació amb els comandaments policials del municipi per preparar i coordinar les noves indicacions rebudes per part de les autoritats sanitàries. Després de reunir-se ahir el personal tècnic del consistori i començar la redacció del Pla de Contingència que la Generalitat sol·licita a les entitats locals, Martínez va anunciar la “voluntat d’obrir les platges quan el Govern autoritze el pas a la fase 2”.

“Estem compromesos amb l’acompliment de les recomanacions de les autoritats sanitàries, comptem amb més de mig milió de metres quadrats de platges urbanes amb al voltant de 70 accessos, que facilitaran, sense necessitat de barreres físiques, que els usuaris i banyistes puguen acudir a les platges de Peníscola amb seguretat i amb la màxima normalitat possible” ha explicat l’alcalde després de la reunió.

Des de la Policia Local de Peníscola s’està treballant en la posada en marxa d’una Unitat específica de platja per a aquest estiu amb l’objectiu de controlar els aforaments i accessos al litoral. Aquesta nova unitat estarà coordinada amb l’equip d’informadors en via pública, que estaran formats en hospitalitat i en la normativa aplicable a l’ús i gaudi de les platges en condicions de seguretat. “És fonamental que totes aquelles persones que ens visiten aquest estiu se senten informats i protegits”, ha subratllat l’alcalde en la trobada.

A més, les obres de reconstrucció de les canalitzacions per a la ubicació de dutxes a la Platja Nord, després del temporal marítim, avancen a bon ritme i ja s’han instal·lat 3000 metres de canalitzacions d’aigua per a proveir els punts en els quals situar les dutxes.

Directe