Morella licita els aprofitaments forestals de fusta i les obres de rehabilitació de murs

També es trauen les obres d’emergència dels vials que van sofrir desperfectes durant la borrasca Gloria

L’ajuntament de Morella licita els aprofitaments de fusta dels monts públics d’Herbeset, Carrascals, Pereroles i Vallivana. Així, el termini per a la presentació d’ofertes està obert fins al 10 de juny i es pot obtindré la informació sobre aquestes a través del telèfon 964 16 00 34 al correu electrònic ajuntament@morella.net i en la seu electrònica de l’ajuntament. Aquest aprofitament serà d’un mes des de l’adjudicació del contracte. Es tracta d’un import de 46.450 euros a l’alça.

El regidor de Monts i Camins Públics, Joel Pascual, ha destacat que “la presentació d’ofertes per aquest aprofitament de recursos està obert”. L’edil ha explicat que “el BOP es va publicar el 21 de maig i hi ha 15 dies hàbils per a presentar les ofertes a l’ajuntament o a través dels canals telemàtics”. Joel ha afegit que “aquesta licitació és per aprofitar la fusta en diferents monts públics de l’actuació que es va fer en els tallafocs del mont de Vallivana”.

Obres d’emergència
en vials de Morella

La borrasca Gloria amb una intensa nevada el passat mes de gener va causar desperfectes en vials i carreteres. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Morella trau la licitació de dues actuacions d’emergència i que les empreses presenten les seues ofertes. Així, una tracta l’obra en els vials Carretera d’Alcorisa i Carretera Morella-Castelló, en els quals han aparegut bades i s’ha enfonsat el ferm del vial. Aquesta compta amb un pressupost de 39.917,90 euros. L’altra actuació és al Camí del Nogueral de Morella on es tracta de la reconstrucció de diferents murs amb un pressupost de 4.138,20 euros. Cal explicar que s’ha convidat a totes les empreses de construcció del municipi a presentar-se en aquesta licitació. Així, el termini està obert fins al dijous 28 de maig.

Directe