Peníscola insta a la Generalitat a una major implicació local en desescalada

Volen pal·liar els efectes de la crisi i impulsar la recuperació local

L’Ajuntament de Peníscola ha aprovat una moció conjunta impulsada pels portaveus dels grups polítics que integren la corporació municipal sobre l’emergència sanitària i social provocada per la Covid19. Amb l’objectiu de pal·liar els efectes de la crisi i impulsar la recuperació de l’activitat de de Peníscola.

En aquesta moció s’insta a la Generalitat Valenciana a estudiar un nou model que permeta compaginar amb els ajuntaments l’establiment d’ajudes i subvencions, per a pimes, autònoms i altres col·lectius així com, una major participació en els Fons Europeus per a atendre la situació econòmica derivada de la pandèmia. A més, també es contempla el compromís de tots els grups polítics de canalitzar les seues iniciatives a través de la Junta de Portaveus, seguint un full de ruta que s’ha plasmat en un Decàleg on s’aposta per un pla de xoc per la reactivació del sector turístic i una sèrie de mesures socioeconòmiques perquè ningú es quede enrere o en situació de vulnerabilitat, entre d’altres.

Video Thumbnail
Pleno21052020
L’Ajuntament de Peníscola ha aprovat una moció conjunta impulsada pels portaveus dels grups polítics que integren la corporació municipal sobre l'emergència sanitària i social provocada per la Covid19. Amb l’objectiu de pal·liar els efectes de la crisi i impulsar la recuperació de l'activitat de de
Ple íntegre de l’Ajuntament de Vilafranca

Així, des de l’Ajuntament de Peníscola es continuarà treballant per tal de pal·liar els efectes de la crisi sanitària amb mesures que contribuïsquen a la reactivació dels sectors econòmics i turístics del municipi.

Directe