Peníscola insta a la Generalitat a una major implicació local en desescalada

Volen pal·liar els efectes de la crisi i impulsar la recuperació local

L’Ajuntament de Peníscola ha aprovat una moció conjunta impulsada pels portaveus dels grups polítics que integren la corporació municipal sobre l’emergència sanitària i social provocada per la Covid19. Amb l’objectiu de pal·liar els efectes de la crisi i impulsar la recuperació de l’activitat de de Peníscola.

En aquesta moció s’insta a la Generalitat Valenciana a estudiar un nou model que permeta compaginar amb els ajuntaments l’establiment d’ajudes i subvencions, per a pimes, autònoms i altres col·lectius així com, una major participació en els Fons Europeus per a atendre la situació econòmica derivada de la pandèmia. A més, també es contempla el compromís de tots els grups polítics de canalitzar les seues iniciatives a través de la Junta de Portaveus, seguint un full de ruta que s’ha plasmat en un Decàleg on s’aposta per un pla de xoc per la reactivació del sector turístic i una sèrie de mesures socioeconòmiques perquè ningú es quede enrere o en situació de vulnerabilitat, entre d’altres.

https://youtu.be/rX6tsU-rz0Y
Ple íntegre de l’Ajuntament de Vilafranca

Així, des de l’Ajuntament de Peníscola es continuarà treballant per tal de pal·liar els efectes de la crisi sanitària amb mesures que contribuïsquen a la reactivació dels sectors econòmics i turístics del municipi.

Directe