L’Ajuntament licita les obres del Pla Edificant al col·legi per 1,5 milions

Morella celebra avui el primer ple telemàtic de la seua història

L’Ajuntament de Morella licitarà les obres del Pla Edificant per a la millora del CEIP Mare de Déu de Vallivana. Així, el ple extraordinari d’aquesta vesprada, una volta ja es poden fer licitacions d’obra pública, ha d’aprovar el projecte i tirar endavant esta important inversió. Cal recordar que es tracta d’una actuació de millora d’infraestructures educatives que compta amb un pressupost d’1.500.000 euros dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana amb col·laboració dels ajuntaments.

La regidora d’Educació, Ana Adell, ha destacat que “aquest és un edifici característic i complex que necessita una actuació per a augmentar el nombre d’aules i millorar les instal·lacions existents”. L’edil ha explicat que “és una obra molt important amb un pressupost d’1,5 milions d’euros i molt necessària també per a fer l’edifici més accessible i, per fi, ja podem aprovar el projecte i esperar la presentació d’ofertes per part de les empreses per a realitzar-lo”.

Cal recordar que aquest projecte de renovació del col·legi pretén ampliar el nombre d’aules i altres reformes que necessita l’edifici. Així, el projecte les noves aules estaran situades al talús de dalt del camp poliesportiu, ja que les instal·lacions actuals són insuficients per albergar les necessitats de professorat i alumnes. D’altra banda, una part molt important d’aquest projecte són les reformes que necessita l’edifici entre les quals destaquen l’accessibilitat, la renovació d’instal·lacions com l’elèctrica, la de dades i la calefacció, així com la millora de mobiliari i aïllament, tal com van tractar els tècnics amb l’AMPA i la direcció del centre.

Pren possessió la regidora
popular Jacinta Muñoz

Aquesta vesprada a les 18.30 hores tindrà lloc un ple extraordinari amb motiu de tractar els assumptes inclosos en l’ordre del dia, a banda del mencionat anteriorment. Aquest serà un ple telemàtic amb participació a distància. Així, la part resolutiva tractarà la presa de possessió de la regidora Na Jacinta Muñoz Giner, del grup popular, després de la renúncia com a regidor d’Enric Ahís. Des de l’alcaldia s’informarà de totes les actuacions relatives a la situació enfront del coronavirus.

A més, l’àrea de planificació i millora de la ciutat ha de donar compte de la sol·licitud del Pla 135/2020 sobre l’obra dels nínxols del cementeri i el conveni de l’ARRU de l’anualitat 2020. L’àrea de seguretat convivència i civisme la modificació de la plantilla de personal on es crea una nova plaça de Policia Local per a reforçar este servei. L’àrea d’educació, cultura i esport, l’aprovació, si escau del projecte d’obres del Pla Edificant, la seua licitació i la licitació de la direcció d’obra i execució d’obres.

La regidora de Turisme Mari Carmen Escuder avança el punt del ple extraordinari on està previst una reducció de la taxa a les terrasses

L’àrea de desenvolupament econòmic i ocupació tractarà l’aprovació, si escau, de la modificació de l’ordenança fiscal de taules i cadires, la qual suposarà una rebaixa del 90% de la taxa, tant en les existents com per a les ampliacions sol·licitades. Finalment, l’àrea de benestar i drets socials, l’aprovació de l’ordenança carnet +3, monoparental/monomarental i l’aprovació de l’ordenança Carnet d’Or.

Directe