Jesús Lecha demana la dimissió de Ximo Puig

Per la gestió del coronavirus des de la Generalitat Valenciana

El portaveu del Partit Popular, Jesús Lecha, durant el ple telemàtic de l’Ajuntament de Morella va demanar la dimissió del president de la Generalitat Valenciana i de la consellera de Sanitat. Ana Barceló. Segons el popular, “el PSPV pareix estar més preocupat en servir a Ximo Puig que en defensar a la població”. Lecha demana “conèixer les dades, el que és no ja una obligació sinó un dret que tenen els veïns de Morella per a protegir-se front a aquesta pandèmia.

Donat això, Lecha proposa la creació d’una comissió informativa per tal de donar llum i garantir la transparència e informació als morellans sobre l’afecció real de la pandèmia al municipi i, amb la petició de dimissió, demana responsabilitats per les morts de la residència de Morella. “És inconcebible que davant un drama sanitari de l’abast que ha viscut Morella ningú, absolutament ningú, hagi assumit cap responsabilitat”, ha dit al plenari, afegint que “la censura del PSPV només és còmplice i ostatge d’un president que s’aferra a la butaca”.

Sense “complexos per a
pactar amb els hereus d’ETA”

El PP apunta que “és un fet insòlit que desempara als qui avui han perdut a un ser estimat en aquesta pandèmia i al qual se suma un Govern d’Espanya que, liderat per Pedro Sánchez, no ha tingut complexos a pactar amb els hereus d’ETA per a desestabilitzar, encara més si cap a l’economia”. En contraposició, el popular ha transmès “tot el suport del Partit Popular per a protegir als morellans i lluitar pel seu futur. Ens tindrà al seu costat per a garantir certitud i seguretat als nostres veïns, però mai per a ser còmplices d’una política que lluny de lluitar per un demà d’oportunitats està provocant el caos i la desesperació a tots els nivells”.

Directe