Peníscola millora la seguretat viària amb luminescents

En la proximitat de rotondes i passos de vianants en zones d'alta concurrència

Peníscola millora la seguretat viària amb luminescents

L’àrea de Serveis de l’Ajuntament de Peníscola, a petició i en coordinació amb la Policia Local, està millorant la senyalització horitzontal en diversos vials de la població i, amb l’objectiu de millorar la visibilitat i, conseqüentment, la seguretat en les vies, s’estan col·locant ulls de gat luminescents en la proximitat de rotondes i passos de vianants.

Concretament, s’està procedint a la seua instal·lació en zones d’alta concurrència, com per exemple el vial d’accés a la població, l’Avinguda de l’Estació, els voltants de zones comercials, els vials que discorren al costat dels passejos marítims nord i sud que donen accés a les platges, així com accessos a zones hoteleres des de la Carretera de Peníscola a Benicarló o Camí d’Enmig.

Directe