La Policia Local de Peníscola suma ja més de 1600 serveis durant l’estat d’alarma

Balanç dels 60 dies de l'inici del confinament

L’àrea de Governació de l’Ajuntament de Peníscola ha facilitat les dades de serveis realitzats per la Policia Local després de complir-se seixanta dies des que es decretara l’estat d’alarma per part del Govern. Les xifres llancen un important nombre de serveis relacionats amb les atencions veïnals i consultes, així com les accions realitzades per al control del trànsit; en total, 1226 serveis.

Quant al control del compliment d’ordenances i controls específics de mobilitat a causa de la crisi sanitària i el confinament, s’han realitzat un total de 343 serveis o operatius en els quals s’han controlat 1163 vehicles, dels quals 356 han sigut degudament identificats i 124 denunciats per infracció. Menor ha sigut el nombre d’atencions a inundacions, despreniments o fugides d’aigua, que han sumat 36 i en matèria de trasllats de ferits s’ha comptabilitzat un total de 5.

L’alcalde, Andrés Martínez, que aquest mandat ha assumit la delegació de Governació, ha volgut reconéixer i felicitar “el treball del cos de Policia Local que, al llarg d’aquests dos mesos, ha hagut de participar en accions de col·laboració amb altres Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat”.

Directe