José Martí reclama “responsabilitat i prudència” als castellonencs en fase 1

Després de la decisió de Sanitat d'autoritzar a tota la província a avançar en la desescalada

El president de la Diputació, en una imatge d'arxiu

José Martí reclama “responsabilitat i prudència” als castellonencs després de la decisió de Sanitat d’autoritzar a tota la província a passar a la Fase 1 de la desescalada

15 de maig de 2020 El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha valorat de manera positiva la decisió del Govern d’autoritzar a tota la Comunitat Valenciana, i per extensió a totes les àrees d’eixiu de la província de Castelló, a passar a la fase 1 de la desescalada a partir del dilluns 18 de maig,

Per a José Martí, l’anunci del Ministeri de Sanitat haver de ser rebut amb satisfacció, “perquè suposa que les dades sobre l’evolució de la pandèmia a la nostra província són positius, però també a prudència, perquè hem de ser conscients que el camí encara és llarg i no hem de baixar la guàrdia.”

El president de la Diputació, en aquest sentit, apel·la a la “responsabilitat i prudència de tots els castellonencs, que han de complir rigorosament totes les mesures que comporta aquesta Fase 1, perquè les presses mai són el millor dels camins i hem de ser impecables per a continuar avançant cap a la Nova Normalitat”.

Directe