Vilafranca fa balanç de la situació pel coronavirus en el primer ple telemàtic de la seua història

Un repàs de la gestió municipal amb la crisi de la Covid-19

Vilafranca fa balanç de la situació pel coronavirus en el primer ple telemàtic de la seua història

L’Ajuntament de Vilafranca ha celebrat aquesta setmana el seu primer ple telemàtic des de que es declarava l’Estat d’Alarma a Espanya. Una sessió de caràcter extraordinari i que servia per posar en comú amb tots els membres de les diferents formacions polítiques que conformen el consistori vilafranquí, sobre quina ha segut la gestió municipal davant la crisi generada per la pandèmia de la Covid-19.

L’Ajuntament de Vilafranca suspenia ja des del 14 de març la celebració del mercat dels dissabtes, les oficines municipals han estat treballant a porta tancada, s’han fet tasques de desinfecció a les zones comercials o s’han repartit mascaretes per a grans i menuts a diferents setmanes durant aquesta situació d’emergència. També la comunicació amb el Centre de Salut està sent constant en aquestes setmanes de crisi sanitària.

Al ple extraordinari es comentaven qüestions al voltant del futur més immediat per a Vilafranca i de com seran les diferents fases de desescalada de la Covid-19 i de com es troba la situació en general al municipi. A Vilafranca no s’han conegut casos de contagis ni morts derivades de la situació sanitària que s’està vivint en l’actualitat.

Directe