Herbers realitza millores al cementiri municipal

Les actuacions entren dins del pla 135 de la Diputació del 2019

Herbers realitza millores al cementiri municipal per a reparar desperfectes i millorar unes instal·lacions que amb el pas del temps s’han vist malmeses tant per les inclemències meteorològiques com per la fauna salvatge. Aquestes actuacions entren dins del pla 135 de la Diputació de Castelló per la reparació d’espais municipals en les localitats de la província.

Amb aquestes intervencions es canviarà el sòl de formigó del cementiri i es col·locarà una tanca que delimite l’espai i impedisca l’accés de les cabres monteses als teulats i aquest espai. A més es pintaran les parets i altres elements per adequar-lo també estèticament.

Daniel Pallarés és l’alcalde d’Herbers

Amb aquestes actuacions finançades Pel pla 135 de la Diputació de Castelló el cementiri d’Herbers quedarà enllestit tan per a les visites com per la seua funció habitual.

Directe