“Hi ha conductes puntuals que cal corregir” en el primer dia en fase 1

L'alcalde de Morella insisteix en que el coronavirus "encara està ahí"

Rhamsés Ripolles, en una imatge d'arxiu

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, en un missatge a les xarxes socials publicat en el “primer día en la Fase 1” ha volgut “agrair a la ciutadania de Morella el seu comportament i, a la vegada, incidir en què no ens confiem perquè estem davant d’un enemic que encara està ahí. Som una societat responsable però també us he de dir que hem vist algunes conductes, per sort molt puntuals, que cal que corregim”.

Rhamsés ha recordat que cal que “guardem la distància , utilitzem mascaretes i siguem conscients de la importància de la higiene personal, en la nostra vivienda i també en l’espai urbà que totes i tots compartim”, incidint en que no hem de donar “ni un pas enrere” en la lluita contra el coronavirus.

“Volem gaudir de tots els colors de Morella i ho tenim que fer entre totes i tots. Pels que cuiden de nosaltres, pels que ja no estan, pel futur d’esperança”, conclou

Directe