Ximo Puig demana justificació per escrit dels motius de no haver passat tots a fase 1

Així ho ha traslladat al govern durant la conferència de presidents

Video Thumbnail
El president Ximo Puig informa en roda de premsa sobre la reunió amb el president Pedro Sánchez
El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha participat en la reunió per videoconferència del president del Govern, Pedro Sánchez, amb els presidents i les presidentes de les comunitats autònomes per a tractar la crisi del coronavirus i en acabar, informa sobre la reunió amb el president del Govern

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha participat en la reunió per videoconferència del president del Govern, Pedro Sánchez, amb els presidents i les presidentes de les comunitats autònomes per a tractar la crisi del coronavirus i en acabar, informa sobre la reunió amb el president del Govern, Pedro Sánchez i els presidents de les comunitats autònomes per a tractar la crisi del coronavirus.

Directe