Peníscola desinfecta l’escola de primària

Havia sigut una petició de la Conselleria d'Educació

Des de l’inici de l’Estat d’Alarma provocat per la crisi sanitària del Covid-19 s’estan duent a terme treballs diaris de desinfecció i neteja en via pública i espais públics.

L’empresa concessionària del servei de neteja municipal, Fobesa, és l’encarregada de la desinfecció en aquests espais, amb maquinària com la hidronetejadora i la cuba, amb els seus respectius operaris. A aquestes tasques se sumen, a més, les habituals de neteja de vials.

En resposta a la petició de la Conselleria d’Educació, ahir es va dur a terme la neteja, desinfecció i posada a punt de les instal·lacions del Col·legi d’Educació Infantil i Primària Jaime Sanz. Els operaris van procedir a fer les tasques per tot el conjunt del centre.

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha agraït “a tots el seu esforç, des de les regidories i empleats municipals, a altres administracions, perquè només junts i coordinats, amb esforços conjunts, aconseguirem eixir d’aquesta”. Així mateix, el primer edil s’ha compromés a “continuar apostant per destinar tots els recursos que siguen necessaris per a lluitar contra aquesta pandèmia i mantindre el nostre municipi com un municipi lliure de Covid19”.

Directe