Entre el 8 i el 12 de maig tornen a haver-hi talls puntuals a la N-232

Continua la instal·lació de les bigues del viaducte i es recomana l'ús de la CV-12 per anar a Castelló

L’Ajuntament de Morella informa que els dies de treball d’instal·lació de bigues dels viaductes del Port de Querol “seran divendres 8, dilluns 11 i dimarts 12. Els treballs tindran lloc entre les 10.00 h i les 15.00 h, excepte dilluns que serà de 8.00 h a 17.00 h”. Es puntualitza que “es talla completament la circulació però, durant eixe horari, hi haurà talls puntuals d’aproximadament 15 minuts”.

Es recorda que “a causa de l’Estat d’Alarma sols està permés circular en cas de necessitat totalment justificat.”, però, si cal, “per al trajecte Morella-Castelló “es recomana utilitzar com a via alternativa la CV-12”. Ja s’avança que hi haurà més talls en properes setmanes.

Directe