Tornen a arrencar les obres del futur museu del castell d’Ares

Es van veure paralitzades degut a l’estat d’alarma

Als darrers dies s’han reanudat a Ares del Maestrat les obres de construcció del micro Espai Cultural que es vol implantar a les Voltes del Castell d’Ares i que s’han vist paralitzades com a conseqüència de la limitació d’activitats no essencials durant l’Estat d’Alarma. Es tracta d’una actuació d’habilitació d’una antiga casa o pallissa situada a la zona d’Ares que es va veure més afectada pels bombardejos de l’Experiment ‘Stuka’ durant la Guerra Civil Espanyola i que està rehabilitant-se als darrers anys.

Les obres d’aquest nou Espai Cultural a Ares del Maestrat van a iniciar-se al mes de febrer de 2020, però molt prompte es van veure paralitzades per la situació d’alarma global. L’Ajuntament d’Ares financia l’actuació amb el Pla 135 de la Diputació de Castelló.

Video Thumbnail
Tornen a arrencar les obres del futur museu del castell d’Ares
Es van veure paralitzades degut a l’estat d’alarma
Ester Querol és l’alcaldessa d’Ares del Maestrat

Els treballs de la construcció de l’Espai Cultural s’espera que ara puguen continuar fins a la seua finalització total, ja que no està distribuida en diferents fases.

L’objectiu és que el museu es puga obrir a les visites guiades que es fan habitualment a Ares i serveixquen també per poder donar a conèixer d’aquesta forma altres costums i formes de vida en èpoques anteriors i de les que es disposa d’eines i materials que ara es podran exposar adeqüadament en aquest espai a les Voltes del Castell.

Directe