Es fan petites reparacions al nou col·lector de Vilafranca

La gran obra va sofrir desperfectes superficials durant el temporal Gloria

Es fan petites reparacions al nou col·lector de Vilafranca

Una de les obres de més envergadura a la història recent de Vilafranca, com és la del col·lector d’aigües que va des de l’Avinguda de Castelló fins a l’estació depuradora i el Barranc de la Fos es va finalitzar totalment l’any passat. La nevada amb el temporal ‘Glòria’ i les abundants pluges de primavera han provocat alguns desperfectes superficials en aquesta gran obra, que trobant-se encara en periode de garantia estan sent reparades.

El col·lector funciona a ple rendiment des de la finalització de l’obra, en la que van participar Generalitat, Diputació i Ajuntament i ha estat un dels treballs de moviment de terres més impactant que es recorda a Vilafranca. Afortunadament els desperfectes que ara s’han produït no son de gran consideració.

Candi Andrés es regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Vilafranca

La Diputació de Castelló és la que ha adjudicat el treball de reparació al col·lector de Vilafranca, que s’espera que molt prompte estiga acabat. El tall a la circulació al carrer Independència o Abdó i Senén serà només per a uns pocs dies.

Recordem que l’obra del col·lector és la solució per evitar inundacions a diferents zones dels voltants de l’Avinguda de Castelló de Vilafranca que en episodis de pluges torrencials o granís no tenien capacitat per xuplar tota l’aigua que s’arreplegava als diferents carrers.

Directe