Diputació assessora telemàticament a pimes i autònoms sobre ajudes per la covid-19

El servei de Promoció Econòmica busca pal·liar la crisi del coronavirus

Pau Ferrando, diputat de Promoció Econòmica

El servei de Promoció Econòmica de la Diputació de Castelló ha editat dues guies gratuïtes en línia sobre ‘Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació a la Comunitat Valenciana’ i ‘Mesures de Suport a Persones Autònomes i Empreses’ on recull les iniciatives que promouen les diverses institucions per a pal·liar els efectes de la crisi derivada de l’alerta sanitària per la Covid-19.

El diputat provincial de Promoció Econòmica, Pau Ferrando, ha assenyalat que aquestes guies «s’actualitzen permanentment» i «detallen informació per a empreses i persones autònomes amb l’objectiu de recuperar l’economia a les nostres comarques». Els reculls poden consultar-se de manera oberta.

Igualment, ha informat que el servei d’assessorament dels CEDES de la Diputació seguix oferint-se de manera telemàtica a través de l’adreça de correu electrònic cedesempresa@dipcas.es.

Directe