El PP envia a l’alcaldessa un diploma de “reina de la carretera” pels seus “escarceos en l’autopista”

Ernestina Borràs diu que, des de fa tres anys, està patint difamacions per part del popular Óscar Robles

L’alcaldessa de Càlig del PSPV-PSOE, Ernestina Borràs, ha denunciat en el seu perfil de Facebook les “difamacions” que està patint “des de fa tres anys” per part del portaveu municipal del Partit Popular, Óscar Robles Collell, en les xarxes socials. Com a exemple, la primera edila socialista aporta “un dels molts regals” que ha rebut del regidor del PP: un diploma que va rebre per correu certificat directament a l’ajuntament al gener de 2017 i en el qual li “concedeix el premi” de la “reina de la carretera” per els seus “escarceos en l’autopista”.

Borràs assegura que amb el comentari que va fer amenaçant als joves de l’organització Arran el Senia amb seguir el camí de Guillem Agulló —el jove assassinat l’11 d’abril de 1993 a Montanejos— Robles Collell “s’ha extralimitat” però “esta és la forma habitual que té d’actuar”, diu. “Em consta que estes actuacions han sigut desaprovades per membres del PP comarcals, de manera individual, com també d’alguns membres del PP local. A mi, personalment, m’han comunicat la seua disconformitat i li ho agraïsc, però com hem comprovat, ningú ha fet res”, lamenta l’alcaldessa socialista.

“És més, han deixat que fóra el cap de llista del seu partit al nostre poble, a més de l’actitud del PP provincial que, coneixent la situació de Càlig des de fa molt de temps, tampoc ha fet res”, afirma la edila qui remarca que les declaracions de la secretària general del PP provincial, Elena Vicente-Ruiz, aplaudint al portaveu de Càlig, “demostren fins i tot la seua aprovació”. “Per tant, no espere que vagen a fer alguna cosa al respecte, encara que tant de bo m’equivoque”, assenyala.

Borràs diu que “mai haguera pensat que ningú, per molta afinitat política que tinguen, podria aprovar a algú que desitja la mort d’algú que no pensa com ell”. “Per a mi, en política no tot val perquè abans de res estem les persones i hi ha actituds que no es poden consentir en cap concepte i esta és una d’elles. Jo continuaré fent com fins ara, treballar pel meu poble al costat dels companys i companyes i sempre respectant a tot el món”, conclou l’alcaldessa de Càlig.

Cal recordar que des del PSPV-PSOE de la província de Castelló s’ha demanat al president provincial del Partit Popular, Miguel Barrachina, que expulse immediatament del partit al portaveu de la seua agrupació a Càlig perquè “una persona que es dedica a amenaçar, insultar i denigrar no pot ocupar cap càrrec públic”. A més de la referència als joves de l’organització Arran el Senia amb seguir el camí de Guillem Agulló —el jove assassinat l’11 d’abril de 1993 a Montanejos—, Óscar Robles Collell també ha fet tuits en els quals anomena “perrita” a la secretària de l’agrupació local de Càlig i regidora, Ruth Sanz, i un altre post, amb motiu del dia de la república, on es congratula de la victòria franquista.

Directe