El portaveu del PP a Càlig li diu “perrita” a la regidora i diputada Ruth Sanz

Blanch demana a Barrachina que l'“expulse avui mateix” per les seues amenaces i insults

El portaveu del PP a Càlig li diu “perrita” a la regidora i diputada Ruth Sanz

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Ernest Blanch, ha demanat al president provincial del Partit Popular, Miguel Barrachina, que expulse “avui mateix” del partit al portaveu de la seua agrupació a Càlig perquè “una persona que es dedica a amenaçar, insultar i denigrar no pot ocupar cap càrrec públic”.

Blanch ha fet estes declaracions després de fer-se públics nous tuits d’Óscar Robles Collell en els quals, diu ‘perrita’ a la secretària de l’agrupació local de Càlig i regidora, Ruth Sanz, i un altre en el qual, amb motiu del dia de la República, es congratula de la victòria franquista.

En este sentit, el màxim responsable del PSPV-PSOE a la província de Castelló considera “inadmissible” que Barrachina mantinga en el seu càrrec a una persona que “amenace de mort, diu ‘perrita’ a una diputada provincial socialista i utilitza les xarxes per a enllaçar l’odi i l’enfrontament”.

“En un moment tan dur com el que estem vivint —diu—, tots els partits hem de treballar per a ajudar a superar la pitjor crisi del segle i no per a insultar i ofendre”, defensa Blanch.

Cal recordar que Robles Collell va fer un comentari en Facebook en el qual amenaça als joves de l’organització Arran el Senia amb “seguir el camí de Guillem Agulló”, el jove assassinat l’11 d’abril de 1993 a Montanejos.

A més, Blanch s’ha mostrat “absolutament sorprés amb què, lluny de desautoritzar les seues paraules, la secretària general del PP i diputada provincial Elena Vicente l’aplaudisca i recolze en xarxes”. “Segons sembla, el PP de Castelló ha decidit competir directament amb VOX i ja fins es posa al seu mateix nivell, que és l’últim que hauria de fer en un moment tan dur com el que vivim en el que, precisament, tots hem de centrar els esforços per a eixir de la crisi i no a insultar i amenaçar”.

Directe