La Policia Local posa 9 denúncies i intercepta 41 vehicles el cap de setmana

Des que es va decretar l’estat d’alarma han interposat 96 denúncies

El balanç del cap de setmana a Benicarló s’ha saldat amb 9 denúncies i 41 vehicles interceptats. Unes xifres que són el resultat dels controls que s’han intensificat per tal d’evitar que persones procedents d’altres comunitats arriben a Benicarló a passar la Setmana Santa en les segones residències, un comportament prohibit per l’estat d’alerta i que comporta importants sancions econòmiques i posa en perill l’estratègia de contenció del virus.

Els controls s’han reforçat amb la presència de 37 militats del batalló del Quarter General Terrestre d’Alta Disponibilitat (CGTAD) de Bétera, que es van centrar sobretot en l’àmbit rural. «Policia Local, Guàrdia Civil i Exèrcit han col·laborat estretament», ha dit el regidor de Policia i Governació, Ilde Añó. Añó ha explicat que «quan els militars detectaven alguna activitat que consideraven fora del normal, donaven avís a la Policia Local». El regidor ha detallat que «s’han organitzat patrulles de 4 militars per tal d’informar la ciutadania de les restriccions que comporta l’estat d’alarma».

Per la seua banda, l’alcaldessa ha subratllat que «el més important ara mateix és que tota la ciutadania de Benicarló es consciencie que ha de complir al 100% les mesures de confinament» i ha avançat que de cara als propers dies s’intensificaran els controls. «En això ens va la salut de tots».

Des que va començar la crisi sanitària i es va decretar l’estat d’alarma, la Policia Local ha interposat 96 denúncies.

Directe