Els militars desinfecten la residència de Vilafranca per precaució

L'alcaldessa, Sílvia Colom, destaca el compliment exemplar amb el confinament a la localitat

L’Alcaldessa de Vilafranca, Sílvia Colom, destaca la “conscienciació de la gent del poble amb tot allò referent amb el compliment de l’Estat d’Alarma i agraeix el comportament de veïns i veïnes davant la situació”. El consistori vilafranquí està efectuant tasques de desinfecció cada 3 dies amb neteja a la zona del comerços, Centre de Salut, farmàcia o Residència de la Gent Gran. Aquesta setmana la UME també ha col·laborat desinfectant el geriàtric a fons, per prevenció, ja que en aquest espai dels majors no es coneix pel moment cap cas de coronavirus,

Vilafranca, a més, va rebre “260 mascaretes amb la donació de Borras de Seda per als comerciant i també des de la Diputació arribaven gels, ulleres, bates i monos tant per a l’Ajuntament com per la Mancomunitat”, apunta Colom.

També des de l’Ajuntament es destaca el treball que s’està fent des de l’empresa Marie Claire “amb la confecció de mascaretes i bates, fet que evita l’aturada total de l’activitat laboral al municipi i contribueix a abastir a la Conselleria de Sanitat amb aquest material bàsic en la lluita contra el Coronavirus”, conclou l’alcaldessa vilafranquina.

Directe