Protecció Civil porta la compra i medicines a persones majors i pacients aïllats

Mitjançant un acord entre la Diputació de Castelló i l'Ajuntament de Morella

Voluntaris de Protecció Civil de la Diputació de Castelló realitzen totes les tardes un servei d’assistència a Morella a majors i persones amb coronavirus Covid-19 o que tinguen algun familiar que hage donat positiu per a evitar que isquen al carrer posant en risc la seva salut i la de la resta de la població. És una iniciativa que beneficia a les persones que han d’estar en aïllament i que s’implementa després de l’acord aconseguit entre la pròpia Diputació i l’Ajuntament de Morella. El servei va començar a prestar-se dijous passat i es mantindrà durant tot el temps que dure l’emergència sanitària.

Els voluntaris de Protecció Civil s’encarreguen de portar la compra i els medicaments al domicili d’aquestes persones, traslladar els seues borses d’escombraries fins als contenidors i d’ajudar en altres accions que tinguen la consideració d’imprescindibles. De la gestió de les comandes que porten els voluntaris a les llars de majors i malalts s’encarrega l’Ajuntament.

Sobre aquesta iniciativa, el president José Martí ha manifestat que “davant una emergència sanitària tan important com la que estem patint, la Diputació aconsegueix la seua màxima dimensió com a institució que vol estar al costat dels ajuntaments i dels persones més vulnerables; com a institució útil, eficaç i amb capacitat de resposta per a ajudar als qui viuen en municipis amb pocs recursos”.

Segons ha explicat, “del que és tracta és d’arribar allí on no puguen arribar els ajuntaments per a garantir uns serveis bàsics a totes personis”. En aquest sentit, Martí ha volgut felicitar l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, “per haver-ens proposat aquesta iniciativa per a protegir als personis majors de Morella i al conjunt de la seua població”.

Directe