Vilafranca inicia els treballs de desinfecció de carrers i zones públiques

S'ha pogut començar un cop acabat l'episodi de pluges d'aquesta setmana

L’Ajuntament de Vilafranca ha començat aquest dijous la desinfecció d’espais públics i els voltants dels comerços de la localitat. El regidor de Serveis Públics, Cándido Andrés, ha assenyalat que la desinfecció es realitza en acabar l’episodi de pluges dels últims dies, donat que amb la pluja no tenia cap sentit realitzar-ho. La brigada municipal té el material necessari i no es descarta la utilització de mitjans mecànics.

D’aquesta forma, s’han efectuat treballs en els exteriors del centre de salut, la indústria tèxtil local, la base del SAMU, la caserna de la Guàrdia Civil i els exteriors de les botigues i les zones més freqüentades. Els treballs s’han realitzat seguint totes les mesures de seguretat necessàries.

L’Ajuntament es manté en contacte amb el centre sanitari i amb els serveis socials per a comprovar que totes les persones del municipi estan ateses. El mateix succeeix amb la residència de majors amb la qual la comunicació és constant. A més, l’Ajuntament ha habilitat un servei d’ajuda a persones majors per al que s’han buscat voluntaris i voluntàries.

Cándido Andrés és el regidor de Serveis Públics de l’Ajuntament de Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca ja ha començat a netejar i desinfectar en profunditat tots els carrers i zones públiques del municipi.

Directe