Rhamsés Ripollés confirma reforços sanitaris en personal i material

Morella segueix lluitant perquè no es donen més casos per coronavirus

L’Ajuntament de Morella ha posat a disposició habitatges per als sanitaris, per a evitar que s’hagen de desplaçar de forma gratuïta i ha confirmat els reforços sanitaris que arribaran tant en personal com en material enviats des de Generalitat i el govern d’Espanya.

Cuidar a la gent gran i evitar que isquen de casa és una de les missions principals tant de l’ajuntament, com dels serveis socials com de tota la societat.

El primer edil també ha agraït el que fan associacions i empreses amb aportacions econòmiques i de material sanitari per ajudar a la població en aquesta època on el coronavirus és l’únic protagonista.

Rhamsés Ripollés és l’alcalde de Morella

Els Ports i Morella segueix lluitant perquè no es donen més casos per coronavirus i els que s’han donat fins ara en la localitat es milloren quan abans i passen aquesta malaltia sense contagiar ningú.

Directe