Morella llança un pla d’ocupació de serveis socials

Es necessiten treballadors pel servei d'ajuda a domicili

L’Ajuntament de Morella ha llançat una nova oferta de treball per a poder reforçar tots els serveis d’ajuda a domicili, com és el menjar a casa, seguiment i neteja personal a més d’altres aspectes. Davant de l’increment de casos positius per COVID-19 en la localitat es pretén que la gent amb necessitats especials no surta de casa baix qualsevol circumstància i per això es necessita més personal per fer-los arribar tot el que els faça falta així com per ajudar-los en les tasques diàries.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha assegurat que estan reforçant aquests serveis així com altres de neteja i també els serveis en la residència de la tercera edat Sant Joan baptista que és on s’han donat diversos positius.

Aquesta oferta busca treballadors per al servei d’ajuda a domicili i es valorarà l’experiència en treballs similars. Per a optar al lloc de treball és necessari estar inscrit com a demandant d’ocupació en el LABORA de Vinaròs i apuntar-se abans d’aquest dijous 26 de març. La incorporació és immediata.

Directe