Vilafranca es tanca enfront del coronavirus

Molts serveis municipals no funcionaran des de dilluns, segons apunta l'alcaldessa Sílvia Colom

Vilafranca es tanca enfront del coronavirus

La Comissió de Sanitat de l’Ajuntament de Vilafranca, reunida el divendres a les Oficines Municipals decidia pendre una sèrie de mesures importants per lluitar contra la propagació del Coronavirus a Vilafranca. D’aquesta manera l’Alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom compareixia davant dels mitjans de comunicació per informar que l’Ajuntament ha suspés tots els actes que organitza fins al 14 d’abril, presentant un llistat a la Conselleria de Sanitat per al seu estudi. Tal vegada si la situació canvia al voltant del Coronavirus es puga reprendre l’agenda cultural, esportiva i festiva.

La Comissió decidia també el tancament de molts serveis municipals que ja no funcionaran des d’aquest dilluns. Es mantindrà l’activitat tant a les Oficines Municipals com a l’Edifici de la Mancomunitat Comarcal amb atenció telefònica, via correu electrònic o whatsapp.

S’informava per part de l’Alcaldessa del paró a nivell educatiu que s’enceta aquest dilluns 16 de Març i també de la importància d’evitar desplaçaments innecessari que puguen fer entrar o eixir gent de Vilafranca.

Sílvia Colom és l’alcaldessa de Vilafranca

L’Ajuntament està també en contacte amb les grans empreses existents a Vilafranca, així com la Fundació Gerón, encarregada de la Residència de la Gent Gran que emetia també un comunicat. Totes elles han adoptat mesures sanitàries extraordinàries per evitar la propagació del Coronavirus.

En l’apartat final de la seua intervenció, Sílvia Colom informava de les constants reunions amb el Centre de Salut de Vilafranca al voltant de la situació generada pel Covid-19.

Una situació delicada i excepcional la que s’ha presentat en aquest tram final de l’hivern a nivell global i que ha obligat a pendre als Ajuntament dels nostres pobles mesures importants per combatre aquesta pandemia.

Directe