“No hi ha absolutament cap perill de desproveïment”

El president de la Diputació José Martí ha declarat que “és important seguir el que ens diuen les autoritats sanitàries"

La Diputació de Castelló “farà front de manera decidida a l’expansió del coronavirus”, ha assenyalat aquesta vesprada el president de la institució provincial, José Martí, que ha presidit aquest matí el Comité de Prevenció de Riscos Laborals al costat del diputat de Recursos Humans i Personal, Santiago Agustí.

Martí, que ha mostrat des de l’inici “tota la nostra solidaritat i suport al personal sanitari per l’excepcional labor que estan desenvolupant, ha volgut fer una crida a la tranquil·litat “perquè l’alarmisme no va a cap lloc”. En aquest sentit, reclama als ciutadans i ciutadanes que seguisquen les recomanacions de les institucions i que “tinguen clar que Govern, Generalitat i empresaris han dit que no hi ha absolutament cap perill de desproveïment, per la qual cosa demanem sobretot responsabilitat”.

Davant aquesta situació d’excepcionalitat, “hem de comportar-nos de la manera que correspon i és important seguir el que ens diuen les autoritats sanitàries, quedar-se a casa si no és imprescindible eixir i no eixir de viatge si no és estrictament necessari”. Perquè, com assenyala, “el fonamental és no col·lapsar
el sistema sanitari”

Roda de premsa íntegra de José Martí

Des de la Diputació ja s’han pres mesures avalades pels dictàmens de la Conselleria de Sanitat i del Govern. “Si ahir ja vam prendre decisió de posposar els programes pendents de Castelló Sènior, hui fem nous passos com tancar la piscina provincial, la sala d’exposicions de les Aules i el Castell de Peníscola.

La Diputació, en data d’avui i si no canvien les recomanacions del Govern, “continuarà oberta, però, si no és imprescindible, recomanem als ciutadans que ajornen les seues gestions presencials en la Diputació”, assenyala Agustí.

Directe