Morella suspèn tota l’agenda per precaució contra el coronavirus

Des de l’ajuntament es demana serenitat i confiança en els professionals i el sistema sanitari

Foto: freepik - www.freepik.es

L’agenda d’aquesta setmana es veu reduïda al mínim. En moltes localitats ja no havien programat activitats a causa de la celebració de la Magdalena de Castelló però arran de la mateixa cancel·lació d’aquesta festivitat alguns consistoris han suspès pràcticament tota la resta de les activitats.

L’Ajuntament de Morella ha comunicat als ciutadans que “davant la pandèmia del coronavirus, serenitat, confiança en els i les professionals i el sistema sanitari. És molt important que seguim les recomanacions de les autoritats competents. Des de l’Ajuntament de Morella hem decidit ajornar tots els actes públics previstos d’esta setmana i la següent».

Així mateix, l’equip de govern ha assegurat que estan mantenint reunions de coordinació i seguiran informant de diverses mesures relacionades amb tots els serveis públics municipals des del personal fins a l’obertura de museus i altres infraestructures i s’adrecen a la població per a que es mantinguen informats pels diferents mitjans de comunicació comarcals, així com pel canal habitual de l’ajuntament de Morella, mitjançant el sistema “Morellainforma” que aplegue per whatssap.

Asetmico suspèn
el sopar anual

De la mateixa manera, pel correu intern que tenen tots els associats d’Asetmico, se’ls ha comunicat la suspensió del showcooking que aquest divendres tenien que fer els restaurants Lola i el Faixero, així com que el sopar anual que feia aquesta associació es posposa fins una nova data que s’anunciarà quan es tinga tancada.

Directe