La vilafranquina Amparo Monfort, premi Maria Cambrils

UGT reconeix la trajectòria sindical en la commemoració del 8 de març

UGT del País Valencià ha reconegut la trajectòria i treball de la vilafranquina Amparo Monfort, en la commemoració del 8 de març. El sindicat ha atorgat a Monfort la menció d’honor Maria Cambrils, a la trajectoria sindical, destacant la seua lluita incansable en la defensa dels drets de les dones en l’àmbit laboral. Amparo Monfort és sindicalista des que als 14 anys va entrar a treballar a la Marie Claire.

Ha estat en les comissions executives del sindicat comarcal de FIA i la Unió Comarcal de la Plana Alta-Maestrat-Els Ports. Ara es troba en l’executiva provincial de Pensionistes. Amparo Monfort aprofitava l’agraïment per encoratjar les noves generacions a continuar treballant per la igualtat i als sindicalistes compromís per a recuperar drets perduts.

Directe