Els diputats Garcia i Ferrando recullen les demandes del municipi de Villores

Ambdós representants del govern de la Diputació es reuneixen amb l’alcalde Ivan Guimerà

Els diputats de Cicle integral de l’Aigua, Renovables, Residus i Reciclatge, Ignasi Garcia, i de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització, Pau Ferrando, s’han reunit aquest migdia amb l’alcalde de Villores, Ivan Guimerà, per tractar diversos assumptes referents a les àrees delegades en ambdós responsables provincials.

Entre lesinquietuds mostrades per l’edil del municipi de Els Ports, han estat les ajudes per a l’eficiència energètica i la freqüència del servei de recollida de residus domèstics, que precisament està auditant en aquests moments l’àrea de Garcia a la Diputació.

Respecte als serveis de Promoció Econòmica, Guimerà ha mostrat especial interès en el Pla d’Ocupació del departament de Promoció Econòmica que, segons ha informat Ferrando, s’aprovarà la pròxima setmana en Junta de Govern de l’ens supramunicipal.

Directe