Castelló i Terol es reuniran per prestar serveis en la zona limítrofa

Santi Pérez, i el vicepresident de la Diputació de Terol, Alberto Izquierdo han mantingut avui una reunió prèvia

El diputat provincial de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, i el vicepresident primer de la Diputació de Terol, Alberto Izquierdo, s’han reunit avui a Castelló per a preparar la trobada que al llarg d’aquest mes celebraran els presidents de les diputacions de Castelló i Terol, José Martí i Manuel Rando, per a coordinar els serveis que totes dues administracions presten a les ciutadanes i els ciutadans que viuen en la zona limítrofa de les dues províncies.

Segons ha explicat Santi Pérez, “la col·laboració entre totes dues institucions provincials és necessària per a actuar en carreteres i en altres vies de comunicació com a camins rurals, que a vegades estan en terra de ningú, en uns llimbs legals perquè ningú té la titularitat”. “Hem de treballar” ha dit, “perquè siguen carreteres i perquè es troben en les millors condicions de seguretat possible”.

El diputat recorda que “existeix una important franja de població que comparteix frontera administrativa, història i, fins i tot, serveis sanitaris o educatius, i hem de fer el que estiga a les nostres mans perquè la mobilitat en la zona siga fluida i segura”. Ha citat a tall d’exemple que “els ciutadans del poble *de Terol de La Cuba van al metge a Forcall, i els de la població castellonenca d’Herbers depenen sanitàriament d’Alcañiz.

En la reunió que pròximament celebraran els presidents Martí i Rando també s’abordaran altres assumptes com els protocols d’actuació a la frontera entre totes dues províncies quan es produïsquen episodis de nevades.

Directe