El centre excursionista serà guardonat amb la medalla de la Vila

L'ajuntament de Vilafranca vol reconèixer la trajectòria i el treball d'aquest grup

El centre excursionista de Vilafranca serà guardonat enguany amb la Medalla de la Vila. L’ajuntament vol reconèixer així la trajectòria de 40 anys d’aquest grup i el treball que han realitzat durant aquests anys en la recuperació i marcatge de camins i sendes, organitzant excursions i campaments, donant a conèixer la naturalesa i el nostre entorn i sent pioners en el coneixement del nostre subsòl.

El pròxim 8 de febrer tindrà lloc l’acte institucional de lliurament de la Medalla de la Vila. Serà a les sales gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca. La Medalla de la Vila es va instituir en 2014, quan la localitat va celebrar el 775 aniversari de la Carta Pobla atorgada pel noble En Blasc d’Alagó.

Directe