El Ple de l’Ajuntament aprova l’ordenança reguladora de l’administració electrònica

Es tracta d’una aprovació inicial, que dona pas a un període d’exposició pública de 30 dies

El Ple ordinari del mes de gener ha aprovat de manera inicial l’ordenança reguladora de l’administració electrònica. Aquesta aprovació és un pas previ necessari per a la implantació definitiva de l’administració electrònica a l’Ajuntament.

Ara, l’ordenança estarà exposada 30 dies al públic per tal que es puguen efectuar reclamacions o suggeriments, i després s’aprovarà de manera definitiva. Paral·lelament, els serveis tècnics de l’Ajuntament estan testant la plataforma, que està en període de proves.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha manifestat que «la transformació digital del nostre ajuntament, amb la implantació de l’administració electrònica al capdavant, és un dels projectes prioritaris». Miralles ha desvetllat que «actualment també s’està redactant el projecte per tal d’implantar l’Oficina d’Atenció al Ciutadà a la planta baixa de l’edifici administratiu de la plaça del Doctor Pera».

La plataforma escollida SEDIPUALB@ permet realitzar una gestió completament digital de tota l’activitat administrativa d’una entitat d’àmbit públic. Actualment està present en més de 250 entitats de 7 comunitats autònomes diferents. A la Comunitat Valenciana, la tenen implantada municipis com Sagunt, Montcada, Manises, Mislata, Quart de Poblet o Paiporta.

Directe