Benicarló estima en un milió d’euros els danys causats per la borrasca Glòria

La zona de la Mar Xica i de la Caracola han estat les més afectades

La primera estimació dels danys causats per la borrasca Glòria a béns de titularitat pública s’ha traduït en 1.060.000 euros, una xifra que aquest mateix matí s’ha traslladat a la Subdelegació del Govern a Castelló, que farà l’estimació global de tota la província per a enviar-ho demà al Consell de Ministres de demà dimarts.

En concret, els majors desperfectes s’han produït a la zona de la Mar Xica i de la Caracola, que s’han valorat amb 350.000 euros cadascun. La platja del Morrongo també ha estat una de les zones que ha patit més danys, i en aquest cas s’han valorat en 200.000 euros. Per la seua part, els desperfectes de la zona del tram de la Cost Nord fins a Aiguadoliva s’han quantificat amb 100.000 euros, mentre que els del camí de la Ratlla del Terme s’han valorat en 60.000 euros.

Pel que fa als béns de titularitat privada, a hores d’ara els propietaris afectats han traslladat a l’Ajuntament desperfectes en 30 habitatges, per un valor estimat de 100.000 euros.

Les valoracions han estat possibles gràcies al treball conjunt de les regidories d’Obres i Serveis i d’Urbanisme.

Directe