Ximo Huguet visita les obres realitzades a Vinaròs amb càrrec al Pla 135 de 2019

Al cementeri ja ha conclòs la construcció de 208 nous nínxols

El diputat provincial de Cooperació i Concertació amb els Ajuntaments, Ximo Huguet, ha estat en el matí d’avui al Baix Maestrat, on ha visitat obres que s’executen a Vinaròs i Benicarló amb càrrec al Pla 135 de 2019 impulsat per la Diputació Provincial, amb el qual li ha correspost 150.000 euros a cadascuna d’aquestes dues poblacions.

A Vinaròs s’ha desplaçat al costat de l’alcalde Guillem Alsina i altres membres de la corporació fins al cementeri, on ja ha conclòs la construcció de 208 nous nínxols. A més, ha visitat les obres del nou parc Colònia Europa que acaben d’iniciar-se.

Huguet també ha estat a Benicarló, localitat en la qual al costat de l’alcaldessa Xaro Miralles ha visitat l’obra realitzada en l’àgora i els jardins a l’entorn del museu de Benicarló MUCBE.

El diputat de Concertació ha destacat “el bon ús” que donen els ajuntaments als fons aportats per la Diputació, la qual cosa en la seua opinió, parla molt de les administracions locals que “és obvi que han aconseguit la majoria d’edat”.

Respecte al Pla 135 de 2020 que ja va ser aprovat en el ple corresponent al mes de novembre, ha destacat que “la Diputació del canvi l’ha millorat substancialment, perquè els ajuntaments puguen disposar de més recursos i major autonomia”.

Ha recordat que es podran quedar amb les baixes de les obres perquè s’elimina l’obligatorietat anterior de retornar aqueixos recursos a la Diputació, i que, a més, podran destinar a despeses corrents fins al 50 per cent de la quantitat que els haja correspost”.

Directe