Sanitat ampliarà el centre de salut per a millorar el servei a la ciutadania

Ho ha anunciat la consellera de Sanitat, Ana Barceló, qui ha visitat la localitat

Sanitat ampliarà el centre de salut per a millorar el servei a la ciutadania

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, Ana Barceló, ha visitat avui Benicarló i ha anunciat que la Conselleria ampliarà les instal·lacions del Centre de Salut Pública de Benicarló, ubicat a dependències del carrer de Peníscola (primer pis).

Les actuacions, que aniran a càrrec del Departament de Salut de Vinaròs, consistiran a habilitar dos noves sales per al nou personal que s’ha incorporat recentment. La consellera ha destacat que «amb aquesta ampliació quedaran cobertes completament les necessitats del centre» i ha agraït la predisposició de l’alcaldessa i la col·laboració de l’Ajuntament de Benicarló en la cessió de l’espai».

La consellera, acompanyada per l’alcaldessa, s’ha reunit primer amb tot l’equip de govern de l’Ajuntament de Benicarló i posteriorment amb l’equip directiu del Centre de Salut Integrat, inclosa la gerència de l’Hospital de Vinaròs.

Directe