José Martí es reuneix amb els alcaldes de Els Ports

El president de la Diputació s'ha citat amb més de 100 edils de la província

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, s’han reunit amb més de 100 alcaldes de les 8 comarques de la província, entre ells els de la comarca de Els Ports, per tal d’escoltar de primera mà les propostes dels edils i les principals necessitats d’aquestes poblacions. Amb aquestes reunions l’ens provincial pretén conéixer millor el que necessita cada Ajuntament per tal d’elaborar uns pressupostos el més adequats possible per a tots.

El president assegurava que encara que no es podrien veure satisfetes totes les necessitats, els pressuposts que presentarà el govern de la Diputació ben aviat, sí que intentarà resoldre aquells punts més demandats per tots els municipis de la província de Castelló.

El CEDES de Morella va albergar aquesta reunió entre els alcaldes de la nostra comarca, el president de la Diputació i el diputat provincial de Els Ports, Santi Pérez. Algunes de les propostes sorgides van ser una millora del Pla 135, mancomunar alguns serveis, acabar amb la bretxa digital per crear oportunitats en l’interior i reforçar les accions socials.

Directe