Alcalà de Xivert-Alcossebre, a la comissió sectorial de municipis de costa del Patronat Provincial de Turisme

És un dels assumptes abordats pel president Martí i l'alcalde Juan en la reunió que tots dos han mantingut avui

El president de la Diputació, José Martí, ha rebut en el matí d’avui a l’alcalde d’Alcalà de Xivert-Alcossebre, Francisco Juan Mars, amb el qual ha tractat sobre la inclusió d’aquest municipi en la comissió sectorial de municipis de costa del Patronat Provincial de Turisme. Tots dos han coincidit en la importància turística de Alcossebre, un dels nuclis turístics de referència de la província, en el qual segons ha comentat el propi alcalde, l’estiu de 2019 ha registrat un saldo positiu des del punt de vista de l’afluència de turistes.

En un altre ordre de coses, l’alcalde ha sol·licitat durant l’entrevista que el nucli poblacional d’Alcalà de Xivert siga tingut en compte a l’hora d’aplicar polítiques contra la despoblació perquè es tracta d’una zona que ha perdut molta població en els últims anys, la qual cosa ha suposat una greu crisi per al comerç local. Francisco Juan ha explicat que Alcalà de Xivert viu la dualitat que presenta la província en el seu conjunt: Alcossebre guanya població per la puixança del sector turístic i el terme d’Alcalà de Xivert perd molta població.

Directe