Morella incorpora tres persones amb el programa Avalem Joves

També es publicaran les ofertes de treball de la nova brigada forestal a través de LABORA

Rhamsés Ripollés és l'alcalde de Morella

L’ajuntament de Morella ha incorporat a 3 treballadors o treballadores en la Brigada Municipal, la Xarxa de Castell i museus de Morella i l’Escola Infantil amb el Programa Avalem Joves de la Generalitat Valenciana. Cal recordar que aquest programa està dirigit a contractar persones de menys de 30 anys durant un any. D’aquesta manera, aquesta setmana començaran a treballar aquestes tres persones que reforçaran les tasques d’aquestes àrees.

Aquesta setmana s’incorporen els nous Avalem Joves

A més, a través del Pla d’Ocupació Local i LABORA també s’activaran en els pròxims dies les ofertes de treball per a la nova brigada forestal. Aquesta constarà de vuit persones, un coordinador de la brigada i set peons. Així, s’inicien els tràmits per a la selecció de les persones que conformaran aquest equip de treball.

Morella tindrà una nova brigada forestal

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “aquestes ajudes són molt importants perquè els i les joves obtinguen una experiència laboral i s’introduïsquen en el món laboral”. A més, ha explicat que “reforcen diferents àrees de gestió municipal com són la Brigada Municipal, l’àrea de cultura i l’Escola Infantil durant els pròxims 12 mesos”. Rhamsés ha comentat que “amb el Pla d’Ocupació Local també s’activaran noves ofertes de treball com les que conformaran la nova brigada mediambiental, així com altres del programa EMCORP per a persones majors de 30 anys”.

Finalment, l’ajuntament de Morella preveu incorporar un taller formatiu sobre feines forestals i mediambientals amb l’objectiu de fomentar la formació i l’ocupació durant un any.

Directe