La Policia Local disposa d’un dron per prevenció i vigilància

El nou aparell suposa una eina més per al cos de seguretat i ajudarà a oferir un millor servei a la ciutadania

@PoliciaVinaros

Les Regidories de Governació i Innovació Digital han presentat el nou dron de la Policia Local per a realitzar tasques de vigilància i prevenció al terme municipal. L’aparell, amb una autonomia de 20 minuts i equipat amb una càmera d’alta definició, permet als agents abastar molt més terreny a l’hora de realitzar les feines de vigilància.

El regidor de Governació, Fernando Juan, ha destacat que Vinaròs ha sigut un dels primers municipis de la província en introduir un dron a la Policia Local, una eina que pretén ser una important ajuda per als agents, i en definitiva, una millora del servei per a la ciutadania. Segons afegia el nou aparell permetrà realitzar tasques de vigilància i també de prevenció.

D’altra banda, el regidor Juan comentava que el dron també servirà per a recollir dades del terme municipal, gràcies a la càmera d’alta definició, que després es podran conservar per crear un fons documental de Vinaròs i posar en marxa mesures preventives, tant des del punt de vista de seguretat com mediambiental.

El regidor d’Innovació Digital, Hugo Romero, destacava que “l’adquisició de l’aparell és un pas més cap a la transformació de Vinaròs en una Ciutat Intel·ligent, que sobretot busca millorar l’eficiència de tots els serveis municipals”.

Per la seua banda, el cap de la Policia Local, Juanma Domènech, insistia que el dron serà una eina molt important per a realitzar tasques de prevenció i vigilància, especialment en el camp i en actes multitudinaris. Així mateix, afegia que també es podrà utilitzar per a realitzar fotografies i vídeos de l’evolució de la costa després dels temporals o per ajudar a investigar els accidents de trànsit i fins i tot desaparicions. En definitiva, una eina més que es posa a disposició de tots els departaments de l’Ajuntament per millorar els serveis municipals a la ciutadania.

Directe